onsdag 8 januari 2014


Att vakna till skrammel, risp, klirr och klink är en obehaglig upplevelse.
En av mina familjemedlemmar hade fått för sig, att bästa platsen att förvara sina nycklar var i min fina ärvda Tropic-skål från Gabriel. Det tyckte inte jag, så den är nu flyttad till en mer nyckelsäker plats.

Ibland är det svårt att få sådana som ej delar ens passion att förstå värdet i det man själv vårdar ömt. Det är ett heltidsjobb att dubbelkolla vad som står i diskmaskinen, att kontrollera vilka glas som göms bakom sönernas gardiner och vilket porslin som står under deras sängar.
Jag tror jag ska skicka hela gänget på uppfostringsanstalt eller hämnas genom att lägga sambons LP-skivor löst utanför konvoluten.


Här står den nu lite mer säkert på matsalsbordet, i gott sällskap av en ljusstake från Gefle.

Något som är svårt är även att finna total lycka utanför retro-världen, men nu ska ni får ett tips:


Igår bildsökte jag på "Women laughing while eating salad" och lärde mig att allt som behövs för att vara lycklig tycks vara en skål med sallad.
Hm, varför inte testa. Våga något nytt liksom.


Och se, det gav ju ett strålande resultat. Jag känner mig precis lika harmonisk, lycklig, busig som kvinnorna på reklambilderna. Tänk, jag som alltid trott att reklam var fejk.

Ha en bra hälsosam dag, men unna er en kopp kaffe ur favoritmuggen och en chokladkaka på finfatet, det är nämligen inte helt sant det som står ovan.


2 kommentarer:

  1. En bildsökning på "Men laughing while eating salad" gav förunderligt många resultat med män som såg ut exakt som kvinnor.
    Det här bör undersökas vidare.
    Kanske mer sallad åt norrlänningar för att minska kvinnounderskottet?

    SvaraRadera